Stránky

piatok 31. mája 2013

Interview

Ahojte :)
Prinášam vám interview z Timeou :) Jej blog ma zaujal pretože je celý len o móde a jej outfitoch.
Timi je veľmi zlatá, mladá žena a ja som sa rozhodla s ňou urobiť menší rozhovor :)
http://timea-timbo.blogspot.sk/


Prezraď nám niečo o sebe. Čo ťa zaujíma? Tvoje hobby?

Mojím najväčším hobby je blog, ktorému sa venujem denno denne. Taktiež začínam čoraz viac času tráviť v kuchyni, rada cestujem a som veľmi zaťažená na horory a všetko okolo paranormálnych javov. :D Bijú sa vo mne všetky možné zvláštne kombinácie. :D

Máš svoju obľúbenú značku kozmetiky?
Obľúbenú značku kozmetiky nemám, no najviac používam produkty z Yves Rocher, Eucerine či Biodermy.

V akom obchode najradšej nakupuješ oblečenie?
Celkovo mi je jedno v ktorom obchode nakupujem, lebo z každého si dokážem vybrať kúsok, ktorý sa mi páči. Najviac chodím do H&M, Zary, Manga, New Yorkera, F&F či sekáčov. Z online shopov najviac nakupujem na asos.com a ebay.co.uk.

Prečo si začala s blogom, teda skôr s módnym blogom?
Lebo móda ma baví už odjakživa. Keď som bola dieťa, mama ma vždy obliekala do zaujímavých kreácií. Keď som mala asi 11 rokov, založila som si zošit, do ktorého som si kreslila návrhy šiat. Ak sa ma niekto spýtal, čím chcem byť, moja odpoveď bola jasná: „módna návrhárka“. :D Potom počas puberty som prešla divokým obdobím, v ktorom som neustále menila štýl obliekania. Ani doteraz nemám ustálený vkus, no nesiaham po šialených kúskoch.  Niekto rád mení farbu vlasov, hrá sa s make-upom, no ja som vždy brala ohľad na oblečenie a nepovažovala som ho za niečo nepodstatné.

Aký je tvoj veľký sen, želanie??
Mojím snom je žiť v malom útulnom domčeku, v ktorom budem mať dôstojné miesto pre svoj šatník. :D Uvítala by som aj menšiu záhradku, po ktorej by mi behali samí domáci miláčikovia. No najaviac by som si želala mať prácu, ktorá ma bude baviť.

Čo hovoria známi, rodina, priatelia, priateľ na tvoj blog?
Rodina o mojom blogu asi nevie, priatelia boli spočiatku prekvapení, no už si zvykli a priateľ sem tam frfle, že ma musí stále fotiť. :D

Čo by si robila keď by si nepísala???

Neviem si predstaviť, ako by som trávila svoj volný čas, keby som neblogovala. Asi by som len hrala hry, pozerala filmy či seriály....:D teda nič zmysluplné.

Koľko mesačne utratíš na kozmetike alebo oblečení??
Na kozmetiku míňam veľmi málo, niekedy si aj celý mesiac alebo dva nič nekúpim, a potom spravím jednorázový nákup tak za cca 25 €, čo je len zlomok toho čo miniem na oblečenie.  No snažím sa už kupovať menej vecí a radšej si peniaze odkladám na sporiaci účet.


O čom bol tvoj prvý článok, spomínaš si ešte naňho??
Samozrejme, že si na neho spomínam. Mám pocit akoby to bolo len včera, čo som ho napísala.  Nadpis článku znie THIS IS IT a jeho obsahom je krátke predstavenie mojej osoby, prečo som začala blogovať, o čom budem blogovať a aký je môj vzťah k móde.

Máš svoj cieľ v písaní alebo to robíš pre seba a pre radosť??
Blogovanie beriem ako môj koníček, nezakladala som si ho s vidinou toho, že raz mi pomôže preraziť a stanem sa slávnou. :D Blogujem ako chcem, kedy chcem, píšem o čom chcem. Najväčšou radosťou pre mňa je, ak dokážem čitateľov pobaviť či inšpirovať. Ak mi niekto napíše, že má môj blog rád, tak je to pre mňa zadosťučinenie a som šťastná, že to čo robím má nielen zmysel pre mňa ale aj pre niekoho iného. 


2 komentáre: